Jigglies linse

Velba eroleg..

Massage djursland swing land dk

massage djursland swing land dk

I den anledning har G-Club åbent helt til midnat. Vil man have taget billeder kan man besøge Swingergaarden, ellers er der par aften i Swingland og par aften på ibiza i Tucan. Du kommer til kalenderen ved at klikke på billedet her i artiklen. På Swingergaarden leger man på korset og i Afrodite er man totalt hæmningsløs. Behandling med, hjertechakraets Bevidsthed, hjertechakraets Bevidsthed handler om at kunne forstå sig selv og andre fra et højere perspektiv end den normale Jeg-mæssige eller emotionelle synsvinkel. Juni afholdes Single aften på Swingergaarden. massage djursland swing land dk

Massage djursland swing land dk - Norddjurs, massage

Juni er der åbent hus og rundvisninger for nye på både Swingergaarden og i Swingland. Om aftenen afholdes der Newbie Night på Swingergaarden og de Hede leges aften i Swingland. Da åbnede jeg klinikken: "Stjernepladsens Massage og Kurbad" i Århus. Vi starter den. Dette var starten på min interesse for emnet. I Joys afholdes SM aften. Jeg er sidenhen videruddannet, så jeg nu er blevet registreret alternativ behandler. I Tucan afholder de en aften for de unge fyre og de modne kvinder. I Tucan afholdes Glow party for piger og par.

Massage djursland swing land dk - Behandling og

Parrene mødes denne dag i thai massage gl køge landevej massageklinik aalborg Swingland. Klinnikken er beliggende: Djurs Massage, tjørnevænget 4, Stenvad 8586 Ørum Djurs. Denne måneds billede viser den store indendørs spa i Tucan Club ved Kolding. Juni afholdes der Pride i Aarhus. Jeg blev i 1998 presenteret for professionel massage. Drømmen om egen klinik blev realiseret i april 2003. Juni er der mulighed for at dele konen med andre i Tucan. Ekstra Kurser i: - Bindevævsmassage - Ansigt/hovedbundsmassage - Udviddet Rygmassage - Psykologi for behandlere - Akkupressur - Cupping massage. Juni afholdes der sommerfest i Tucan. Alt dette og meget mere kan du opleve i swingerklubberne i juni måned. Hos Swingland kan man få lørdags slik og guf. Her er dele af klubben forbeholdt singler. Denne aften kommer den afgående ejer af Swingland og siger farvel. Denne klinik har jeg nu flyttet til Djursland. Jeg ønsker at hjælpe dig til bedre at kunne forstå dig selv og de problematikker du døjer med. Juni er der Orange aften i Afrodite. Eller det kan være problematikker af psykologisk / energimæssig karakter som stress, udbrændthed, eller andre ting du ønsker hjælp til. Samme dag afholdes Nøgendag i Joys. Juni er der gang bang aften i både Tucan og hos Afrodite. Denne blev gennemført i december 2002. Er du helt ny swinger bør du denne dag besøge Afrodite, der denne dag har åbent hus med rundvisning og Klassisk aften. Tine Vium, født i 1976, flyttet til Stenvad i 2004, uddannet proffesionel massør og registreret alternativ behandler. Efter tre års seriøs overvejelse påbegyndte jeg uddannelsen som lægeeksamineret massør. Samme dag berøver de sanserne på Swingergaarden.

0 svar på “Massage djursland swing land dk”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *