Jigglies linse

Velba eroleg..

Tantra massage berlin erotiske noveller lesbisk

tantra massage berlin erotiske noveller lesbisk

Gav han en pude under maven så han røv blev hævet. Stille cirklede jeg en finger omkring hullet. Jeg bad ham ligge stille og jeg rejste og sænkede mig langsomt med hans pik dybt oppe i mig. Jeg medbragte en massagebriks og varm massageolie. Jeg sagde til ham Husk nu at du bare skal nyde og intet yde. Lenes ben slunget rund om mine hofter og mine fødder bagved hendes dejlige runde baller da vi begyndte at kæretegne hinanden.

Tantra massage i: Tantra massage berlin erotiske noveller lesbisk

Det skaber begær og tilknytning Tantra er en vej til erkendelsen og til at forene begge principper eller energier inde I sig selv ved hjælp af en ydre sex partner. Vores vejrtrækning begyndte at synkroniseres, ind, ud, ind, ud, sans hvordan det føles for dig ikke spekulere over mig Jeg kunne dog bemærke at det måtte føles vidunderlig dejligt for hende. Med vrikkende bevægelser sørgede jeg for at jeg kunne føle ethvert lille ømt punkt i den varme pulsende kusse der havde opslugt min dunkende pik. Så pressede jeg en finger lidt indenfor og cirklede og lidt frem og tilbage. Jeg kærtegnede hans ansigt og åbnede hans skjorte meget langsomt. Satte mig mellem hans ben og masserede hans ryg og en lille smule på baller og ben. Han blev meget urolig og stønnede.

Massasje tantra: Tantra massage berlin erotiske noveller lesbisk

Lagde mig ned over ham og vi mødtes i et langt kys. Jeg smurte olie på begge ben fra fod til skridt. Bor lidt nord for Aalborg. Vi var blevet et, vore legemer og vore sind, smeltet sammen i en orgiastisk forening med hinanden og universet. Fristede med min krop og kyssede han med tungen langt ned i hans hals. Tog fat i hans bukseknap og lynede lynlåsen ned. Gik op på siden af ham og masserede fra spidsen af pikke og op forbi anus mange gange. Stillede mig ved hans hoved for at give hans ryg massage. Her kommer en meget intens og rigtig dejlig oplevelse.

0 svar på “Tantra massage berlin erotiske noveller lesbisk”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *