Jigglies linse

Velba eroleg..

Hvordan man kan give fingeren sex i danmark

hvordan man kan give fingeren sex i danmark

Vi har nogle erogene zoner, som er klitoris, brystvorter, g-punktet i skeden, hjernen og huden. Med våde fingre kærtegner du forskellige områder af hendes kønsdele, indtil der forhåbentlig kommer en reaktion. En anden fordel er også, at du har nemmere ved at passe på dig selv, når du er sammen med en partner. Andre 30 kan få orgasme ved samleje og samtidig stimulation, mens de sidste 30 kun kan få orgasme ved hjælp af manuel og oral hjælp. Lirk forsigtigt den hudlap, der dækker klitoris ad vejen med fingeren og prøv så at 'svirpe' din tunge op og ned ad hendes klitoris i længderetningen. G-punkt i skeden: Man siger at g-punktet sidder 2-4 cm inde i skeden, i den side, der vender op mod maven. Denne her er lidt anderledes. Jeg var til fest, og havde drukket en del.

Hvordan man kan give fingeren sex i danmark - Følelse som pige

Er det min 'mis' som der er noget galt med? Få hende til at slappe. Nu har han ellers fri adgang til det, der nu skal gøres. Med mindre jeg bliver slikket samtidig- så synes jeg det er rigtig dejligt at blive stimuleret indvendigt også. Hjernen som erogen zone: Man kan faktisk bruge sin hjerne meget aktivt til at have bedre sex. Du beskriver, at du får en dejlig følelse hver gang du selv onanerer, og det er en rigtig fin bekræftelse på, at du er godt i gang med at lære din egen seksualitet at kende. Hos nogle er klitoris stor og temmelig tydelig hos andre nærmest usynlig. Den anerkendte amerikanske sammenslutning af gynækologer sogc kan fortælle at 30 af kvinder kan få orgasme alene ved samleje. Det giver dig mulighed for hurtigere at genkende en ikke-så-rar følelse, og det giver dig mulighed for at hjælpe din partner til, hvordan han kan røre dig, så det føles rart.

Hvordan man kan give fingeren sex i danmark - Dk

Huskeregel 2: Uden opvarmning, ingen præmie. Så må hun selv sige, hvad hun kan lide, eller også må man spørge, vil mange sige. Så skal han ellers bare gå i gang. Begynd med at få hende til at ride dig - og derpå lægge sig oven på dig. Det kan være 'Jeg kunne godt tænke mig? Få hende til at lukke øjnene og tage det i sit eget tempo. Personligt siger det mig dog ikke det store, at få en finger indvendigt. Eller hvis det er for tørt eller for vådt. Anorgasmia Har du haft en kæreste i 5-6 år og prøvet og prøvet at give hende en orgasme til din tunge fik krampe, og din diller føltes som en afbrændt tændstik? De lider af anorgasmia.

5 stillinger: Hvordan man kan give fingeren sex i danmark

Huskeregel 4: Alle piger er forskellige. Altså det der med bare at få en finger en tissekonen, tænder vel egentlig ikke synderligt mange piger (tænker jeg). Vi gentager: Overraskelse er noget, damerne ka' li, og hvis hun aldrig er helt sikker på, hvad du nu vil gøre, vokser hendes forventninger. Når du på et tidspunkt så fornemmer, at hun nærmer sig orgasmen, skal du forsætte med præcis det, du er i gang med. Og ikke nok med, at det er meget forskelligt fra kvinde til kvinde, så kan den ønskede virkning udeblive hos den selvsamme kvinde, selv om man gør nøjagtigt det samme som sidst. Du er velkommen til at ringe her til BørneTelefonen på 116 111 hvis du har lyst til at snakke mere med.

0 svar på “Hvordan man kan give fingeren sex i danmark”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *